Skip to content

Naslovna Vesti PREDAVANJE ZA RODITELJE
PREDAVANJE ZA RODITELJE Štampa
utorak, 05 jun 2018 09:26
Podesite željenu veličinu slova


U našoj Školi je 16. maja 2018. godine održano predavanje za roditelje na temu „ Profesionalna orijentacija učenika“ . Nastavnik u srednjoj školi Vesna Geljić, Marijana Bugarski nastavnik TIO u osnovnoj školi , psiholog Jelena Lečić i nastavnici uže stručnih predmeta: Kaća Miladinović, Bogdan Radmilo i Sandra Berić  po obrazovnim profilima su upoznali roditelje sa mogućnostima izbora zanimanja u našoj školi. U okviru predavanja prikazana je Prezi prezentacija o područjima rada i obrazovnim profilima. Roditeljima su podeljeni i flajeri o srednjoj školi.

Nastavnik Zoran Kovačić je održao prezentaciju Profesionalna orjentacija i zapošljavanje učenika sa teškoćama u razvoju“ u vezi zapošljavanja osoba sa teškoćama u razvoju i zaštitnim radionicama kao obliku zapošljavanja osoba sa ometenošću.

Roditelji su uzeli učešće u diskusiji i bile su im zanimljive ove teme.
 


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma