Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Završnica obeležavanja dana škole Štampa
Vesti
subota, 07 april 2018 21:31
Podesite željenu veličinu slova

U četvrak 29.03.2018. u madjarskoj Kasini naša škola proslavila je završni dan obeležavanja dana škole. Tom prilikom dragim gostima prezentovan je dokumentarac o Ustanovi, šta radimo, kako radimo i koji su nam planovi za budućnost.


U nastavku programa prikazana je prezentacija o aktivnostima učenika i nastavnika u protekla tri dana obeležavanja dana škole.Kruna svega bio je spot u realizaciji Dnevnog boravka Ustanove koji je prikazao svu ljubav, podršku i nadu koju mi dajemo našoj deci.


 
Treći dan proslave dana škole Štampa
Vesti
četvrtak, 05 april 2018 20:04
Podesite željenu veličinu slova

MUZICKI PERFORMANS.jpgbioskop.jpgigraonica Džunglica.jpgkucni bioskop.jpgmuzicki performans..jpgposeta kult.znamenitostima grada.jpgposeta muzej i biblioteka.jpg

Treći dan posvetili smo kulturi.Neki od nas su išli u Bioskop, a neki u igraonicu.Drugari iz Dnevnog boravka bili su domaćini gostima iz Hrvatske.Kasnije smo svi zajedno izašli na Trg  Koste Trifkovića i zajedno sa učenicima OŠ"Dositej Obradović" i Srednje stručne škole "Sveti Sava" veselo zapevali u pratnji našeg nastavnika.

 
Nedelja digitalnih veština Štampa
Vesti
ponedeljak, 02 april 2018 00:00
Podesite željenu veličinu slova
U ŠOSO sa domom " Vuk Karadžić" Sombor u periodu od 19 dp 25. marta realizovana je Nedelja digitalnih veština .


Nedelja digitalnih veština je godišnja evropska digitalna kampanja koja uključuje i ohrabruje ljude da koriste nove tehnologije i Internet uz pomoć veština koje im pružaju pristup mnogobrojnim mogućnostima onlajn sveta. Organizuje se svake godine u martu pod pokroviteljstvom organizacije ALL DIGITAL koja predstavlja mrežu telecentara Evrope. Od 2010. nosila je ime Onlajn nedelja, a od ove godine kampanja menja ime u Nedelja digitalnih veština (ALL DIGITAL Week) sa željom da naglasi važnost posedovanja  adekvatnih kompetencija za korišćenje sadržaja dostupnih na internetu kao i veštine vladanja digitalnim tehnologijama uopšte.
Opširnije...
 
Drugi dan proslave dana škole Štampa
Vesti
četvrtak, 29 mart 2018 12:44
Podesite željenu veličinu slova

Još jedan divan dan...

Drugi dan, kao što je bilo najavljeno , je obeležio niz sportskih aktivnosti.Trenirali smo džudo, bacali vorteks, bili na bazenu, kuglanju...Ovom prilikom zahvaljujemo se svima koji su pomogli u realizaciji ovih aktivnosti.

2. dan poseta bazenu.jpg2. dan takmičenje u stonom tenisu Apatinski put.jpg2.dan  radionica Modelovanje.jpg2.dan bacanje Vorteksa.jpg2.dan poseta BOWLINGSTON.jpg2.dan poseta Džido kluba Bačka Dnevni boravak.jpg2.dan poseta Džudo kluba Bačka.jpg2.dan poseta ŽAKu Dnevni boravak.jpg

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 77


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma