Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Godišnji skup Asocijacije žena Sombor Štampa
Vesti
sreda, 11 oktobar 2017 20:26
Podesite željenu veličinu slova

Asocijacija žena Sombor održala je u svečanoj sali somborske Županije u petak, 6. oktobra uveče, svoj godišnji skup i tradicionalno prezentovala raznovrstan rad

Osim Jelice Polovine o radu ove organizacije su govorili Mirko Strigić, član Gradskog veća grada Sombora, prof. dr Stojan Berber, predsednik UG Ravangradsko proleće, Tanja Janičić, psiholog, direktorka somborske gradske osnovne škole Bratstvo Jedinstv, prof. dr Mara Knežević, Marijana Bugarski, nastavnik ŠOSO sa domom " Vuk Karadžić" Sombor, Jelena Petrović, studentkinja Pravnog fakulteta, jedna od dece učesnika međunarodnog dečjeg kampa na Halkidikiju...

Opširnije...
 
Gradimo mostove među generacijama Štampa
Vesti
sreda, 11 oktobar 2017 20:23
Podesite željenu veličinu slova

Moto ovogodišnje Dečije nedelje je "Gradimo mostove među generacijama - za radost svakog deteta" .Tim povodom učenici ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" Sombor sa svojim nastavnicima posetili su korisnike Gerontološki centar Sombor. Druženje kroz kreativnu radionicu i igru bilo je na obostrano zadovoljstvo!

Opširnije...
 
Sportska nedelja Štampa
Vesti
utorak, 03 oktobar 2017 18:43
Podesite željenu veličinu slova

U periodu od 18.09. do 22.09.2017.godine održana je prva sportska nedelja u školskoj 2017/2018. u objektima u ulici Radoja Domanovića i na Apatinskom  putu. Aktivnosti su trajale  sat vremena, a pre svake aktivnosti učenici su se zagrejali i odradili vežbe oblikovanja.

Opširnije...
 
Donacija C&A Štampa
Vesti
ponedeljak, 25 septembar 2017 18:45
Podesite željenu veličinu slova

U četvrtak 21. septembra 2017. god u Capitol Parku Sombor menadžer prodavnice C&A u Somboru, Darko Vukov uručio je ček od 2500 evra Sonji Durut, direktorici Škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom " Vuk Karadžić" u Somboru.

Donacija C&A fondacije je dodeljena kako bi se poboljšali uslovi za rad sa decom, ali i obogatio fond nastavnih sredstava koja se koriste u radu sa  našim učenicima i korisnicima usluga Savetovališta za rani razvoj i dodane podrške na teritoriji okruga.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 69


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma