Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Donacija C&A Štampa
Vesti
ponedeljak, 25 septembar 2017 18:45
Podesite željenu veličinu slova

U četvrtak 21. septembra 2017. god u Capitol Parku Sombor menadžer prodavnice C&A u Somboru, Darko Vukov uručio je ček od 2500 evra Sonji Durut, direktorici Škole za osnovno i srednje obrazovanje sa domom " Vuk Karadžić" u Somboru.

Donacija C&A fondacije je dodeljena kako bi se poboljšali uslovi za rad sa decom, ali i obogatio fond nastavnih sredstava koja se koriste u radu sa  našim učenicima i korisnicima usluga Savetovališta za rani razvoj i dodane podrške na teritoriji okruga.

 
Uređenje škole Štampa
Vesti
četvrtak, 21 septembar 2017 17:48
Podesite željenu veličinu slova


Učenici škole su zajedno sa svojim nastavnicima na čelu sa nastavnikom Dariom Marić uredili im ulepšali prostor škole.

Opširnije...
 
Poseta galeriji Štampa
Vesti
četvrtak, 21 septembar 2017 17:36
Podesite željenu veličinu slova

4.jpg5.jpg1.jpg3.jpg
Učenici naše škole  sa nastavnicom Vukicom Đurkovski i Sanjom Grudic 12. 09. ove godine učestvovali su na radionici u galeriji Milan Konjović. 
MISIJA: SOCIJALNO UKLjUČENjE Štampa
Vesti
utorak, 19 septembar 2017 20:44
Podesite željenu veličinu slova

Projekat '' Misija: socijalna uključenost '' projekat je razmene mladih sa susednim partnerskim zemljama Hrvatskom, Bosnom i Hercegovinom i Srbijom, koji je namenjen mladima sa manje mogućnosti,  uzrasta od 18 do 25 godina. Realizovao se u sklopu programa Erasmus +, a finansirala ga je Evropska komisija posredstvom Agencije za mobilnost i programe Evropske unije. U projektu su učestvovali  učesnici iz Gradskog društva Crvenog križa Županja, učesnici iz Udruženja osoba sa posebnim potrebama '' Put u život '' Orašje i učesnici iz Crvenog krsta Sombor, kao i učenici, korisnici Dnevnog boravka za omladinu i odrasle osobe sa invaliditetom i nastavnici iz ŠOSO sa domom «Vuk Karadžić» Sombor. Projekat je obuhvatio 48  učesnika. Aktivnosti su se  realizovale u Odmaralištu GDCK-a Županja u periodu od 6. do 15. septembra 2017. godine.     

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 7 od 71


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma