Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Prijateljstvo, ne rivalstvo Štampa
Vesti
četvrtak, 30 oktobar 2014 15:08
Podesite željenu veličinu slova

U sredu, 29.10.2014. godine, na Gradskom stadionu u Somboru šest učenika naše škole učestvovalo je na sportskom danu, u okviru projekta „Prijateljstvo, ne rivalstvo (Friendship over rivalry), koji se realizuje u okviru IPA prekograničnog programa saradnje Mađarska-Srbija. Organizator ove manifestacije bio je FK“Radnički“ Sombor, sa ciljem da zajedničkim treninzima i mečevima doprinesu socijalizaciji mladih sportista iz dva grada (Sombor i Baja), te utiču na jačanje sportskog duha i razvijanje međunarodne tolerancije. Svi učesnici dobili su na poklom šorc i majicu.

 

Opširnije...
 
Konferencija na temu disleksije Štampa
Vesti
utorak, 28 oktobar 2014 10:27
Podesite željenu veličinu slova

U ponedeljak, 27.10.2014. god u osnovnoj školi „Mojšanski put“ u Subotici, održana je II Konferencija Udruženja „JOGI“ iz Subotica na temu: Disleksija. Predavač Adorjan Katalin, defektolog i psiholog iz Republike Mađarske. Konferencija je održana na mađarskom jeziku, uz simultani prevod na srpski jezik. Našu školu su predstavljali: Đenđi Koh, def. oligofrenolog nastavnik na mađarskom nastavnom jeziku, Marija Uzelac, logoped i Stevan Stanisavljević, logoped.

Opširnije...
 
Pozitivno roditeljstvo: Brini o sebi Štampa
Vesti
ponedeljak, 27 oktobar 2014 15:18
Podesite željenu veličinu slova

U subotu 25.10.2014. godine u prostorijama ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" održana je radionica za roditelje sa temom Pozitivno roditeljstvo: Brini o sebi koju je vodila psiholog Nataša Marinković Grbić. U isto vreme su deca učesnika imala igraonicu sa volonterima URS-a. Ova radionica je jedna u nizu aktivnosti u okviru projekta "Spajalište" Udruženja roditelja Sombor koja se realizuje u partnerstvu sa školom "V. Karadžić", a finansirana je od strane grada Sombora preko socio-humanitarnog projekta. Cilj radionice je bio da se roditeljima skrene pažnja na važnost brige o sopstvenim potrebama i samo-nege, a da bi lakše mogli funkcionisati u ulozi roditelja.

 

Opširnije...
 
Obuka nastavnika za upotrebu IKT-a u nastavi Štampa
Vesti
ponedeljak, 27 oktobar 2014 13:55
Podesite željenu veličinu slova

U okviru projekta „Podrška razvoju ljudskog kapitala i istraživanju – opšte obrazovanje i razvoj ljudskog kapitala“ – Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja, kao jedan od partnera Ministarstv aprosvete, nauke i tehnološkog razvoja nosilac je aktivnosti u okviru komponente 2: Obuka nastavnika za upotrebu IKT-a u nastavi. Seminar je održan 25. i 26. оktobra u Srednjoj ekonomskoj školi pohađalo 20 zaposlenih iz naše škole.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sledeća > Kraj >>

Strana 61 od 71


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma