Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Radna akcija uređenja dečijeg igrališta Štampa
Vesti
sreda, 15 oktobar 2014 13:48
Podesite željenu veličinu slova

U okviru projekta „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“ učenici naše škole su realizovali radnu akciju uređenja dečijeg igrališta na Selenči. Ova akcija je ostvarena u saradnji sa Razvojnom agencijom grada Sombora. Radna akcija je realizovana 14. oktobra u tarajanju od 09:00 – 12:00 časova. U akciji su učestvovali učenici srednje škole ( I 1 – bravari i II 2 – cvećari) i 4 korisnika Dnevnog boravka. Akciji se priključio i Dimović Ivica, učenik 5-og razreda naše škole. Radnu akciju su vodili nastavnici Bogdan Radmilo i Mirjana Banić.

Opširnije...
 
Realizovana je Dečija nedelja Štampa
Vesti
ponedeljak, 13 oktobar 2014 13:14
Podesite željenu veličinu slova

Tokom prve nedelje oktobra u našoj ustanovi obeležena je Dečija nedelja. Aktivnosti su bile usklađene sa ovogodišnjim motom koji glasi: "Svako dete srećnog lica čuva jedna porodica", pa smo se posebno bavili temama o osnaživanju porodičnog sistema, i ostvarivanju prava deteta da odrasta u porodičnom okruženju, bilo da je reč o biološkoj, hraniteljskoj, starateljskoj ili usvojiteljskoj porodici.

Opširnije...
 
U susret Dečijoj nedelji Štampa
Vesti
četvrtak, 02 oktobar 2014 11:05
Podesite željenu veličinu slova

Dečija nedelja se svake godine održava u mesecu oktobru, sa ciljem skretanja pažnje javnosti na decu i mlade, na dete kao nosioca prava, na potrebe dece u porodici, društvu i lokalnoj zajednici, na njihovo pravo da odrastaju u što boljim uslovima, na jednake šanse za razvoj i ostvarenje potencijala.

Opširnije...
 
Poseta članica udruženja "Kolo srpskih sestara" Štampa
Vesti
ponedeljak, 29 septembar 2014 13:12
Podesite željenu veličinu slova

Članice Kola srpskih sestara, 23.09. i 25.09.2014. godine posetili su našu ustanovu. U oba objekta škole članice su, kako je to njihov višegodišnji običaj , učenike obradovale slatkišima,  sokovima i  paketima sa školskim priborom. Učenici su se sa gostima družili u kreativnim radionicama, pesmi i igri.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sledeća > Kraj >>

Strana 62 od 71


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma