Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Poseta Udruženju starih umetničkih zanata i domaće radinosti Štampa
Vesti
petak, 16 maj 2014 17:06
Podesite željenu veličinu slova

Učenici završnih razreda naše srednje škole su u okviru programa profesionalne orijentacije posetili 15.05.2014. g. Udruženje starih umetničkih zanata i domaće radinosti u Somboru, u pratnji svojih nastavnica Slavke Relić, Jasmine Bralić i psihologa Jelene Lečić.

Opširnije...
 
Održana edukativna radionica o zdravlju Štampa
Vesti
četvrtak, 08 maj 2014 14:52
Podesite željenu veličinu slova

U sredu, 07.05.2014. godine, u prostorijama produženog boravka, objekta u ulici Apatinski put 29., održana je edukativna radionica "Koncept zdravlja - faktori koji utiču na zdravlje - higijena". Radionicu je vodila sestra Mirjana Filipović ispred Savetovališta za mlade pri školskom dispanzeru. Učenici su kroz kreativni rad mogli da saznaju nešto više o postupcima koji osiguravaju dobro zdravlje i čistoću i time uvide koliki značaj hgijena ima za vođenje zdravog života.

Opširnije...
 
Obeležen Dan planete Zemlje Štampa
Vesti
sreda, 30 april 2014 18:15
Podesite željenu veličinu slova

Dan planete Zemlje , koji se obeležava tradicionalno u celom svetu svakog 22, aprila realizovan je u našoj ustanovi .

U cilju shvatanja značaja očuvanja planete Zemlje I resursa koji se nalaze na njoj ( biljni I  životinjski  svet, vode , vazduha) učenici su učestvovali u radionici koja je sadržala nekoliko aktivnosti .

Opširnije...
 
Održan Sajam obrazovanja Štampa
Vesti
utorak, 29 april 2014 19:49
Podesite željenu veličinu slova

U utorak, 29.04.2014. godine, ​ je u Sokolskom domu održan Sajam obrazovanja u organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, Školske uprave i Regionalne privredne komore Sombor. Sajam obrazovanja otvorio je načelnik Školske uprave Borislav Staničkov. Na Sajmu obrazovanja osnovcima su se predstavile srednje škole iz Zapadnobačkog okruga. Naša ustanova je predstavila profile po kojima se se učenici mogu školovati u našoj srednjoj školi. Ispred štanda su se mogli videti proizvodi Učeničke zadruge, koja deluje u okviru srednje škole.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sledeća > Kraj >>

Strana 65 od 71


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma