Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Mala moćna muzika Štampa
Vesti
ponedeljak, 31 mart 2014 12:22
Podesite željenu veličinu slova

Od sredine januara u ŠOSO "Vuk Karadžić" održavaju se muzičke radionice u sklopu projekta "Mala moćna muzika" Muzičkog društva "Muzika viva", koji je odobren na konkursu "Trag" Fondacije. U projektu učestvuju učenici ŠOSO "Vuk Karadžić", deca iz Doma za decu i omladinu "M. Antić - Mika" i članovi MD "Muzika viva". Radionice vodi Marita Topić.

Opširnije...
 
Izložba povodom jubileja Štampa
Vesti
petak, 28 mart 2014 21:45
Podesite željenu veličinu slova

U četvrtak, 27.marta 2014. godine, otvarena je izložba povodom 40 godina specijalne edukacije i rehabilitacije u našoj ustanovi.
Kroz dokumenta i fotografije, dostignuća i priznanja, učila i pomoćna nastavna sredstva, velik broj fotografija i dečijih likovnih radova, predstavljen je istorijat naše ustanove. 
Izložba će biti otvorena za posetioce od 28. marta do 4. aprila 2014. godine, u periodu od 8 do 13 sati. Ulaz na izložbu je slobodan.

Opširnije...
 
Onlajn nedelja u našoj školi Štampa
Vesti
petak, 28 mart 2014 17:38
Podesite željenu veličinu slova

Onlajn nedelja je godišnja evropska digitalna kampanja koja uključuje i ohrabruje ljude da koriste nove tehnologije i Internet uz pomoć veština koje im pružaju pristup mnogobrojnim mogućnostima onlajn sveta. Ove godine Onlajn nedelja održava se od 24. do 30. marta širom Evrope. Naša škola se ove godine uključila se u obeležavanje ove kampanje. Ovom prilikom ostvarena je saradnja sa Gradskom bibliotekom „Karlo Bijelici“ iz Sombora.

Opširnije...
 
PREKOGRANIČNA SARADNjA Štampa
Vesti
četvrtak, 27 mart 2014 12:36
Podesite željenu veličinu slova

U okviru prekogranične saradnje, 26.03.2014. g. tročlana delegacija iz škole posetila je bratsku ustanovu u Baji u Mađarskoj sa kojom imamo višedecenijsku uspešnu saradnju. Zabavište, Osnovna škola, Specijalna stručna škola, Internat, Jedinstvena ustanova za zdravstveno-pedagošku metodiku i Dečiji dom u Baji, organizovao je tog dana međunarodnu konferenciju pod nazivom Život osoba sa invaliditetom nakon završetka obrazovanja. Konferenciji su prisustvovali predstavnici Mađarske, Srbije i Nemačke. Nastavnica Marija Jurišić zainteresovala je prisutne svojim izlaganjem o našoj ustanovi, posebno o radu Dnevnog boravka kao vidu socijalne zaštite mladih i odraslih osoba sa invaliditetom u opštini.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 Sledeća > Kraj >>

Strana 66 od 69






Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma