Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Obeležen Dan škole Štampa
Vesti
sreda, 02 april 2014 09:03
Podesite željenu veličinu slova

Svečanost povodom Dana škole organizovana je 1. aprila 2014. godine u Narodnom pozorištu u Somboru. Ovom prilikom naša ustanova je ozvaničila dugogodišnju saradnju sa bratskom školom za obrazovanje i vaspitanje učenika sa smetnjama u razvoju iz Baje.

Opširnije...
 
Mala moćna muzika Štampa
Vesti
ponedeljak, 31 mart 2014 12:22
Podesite željenu veličinu slova

Od sredine januara u ŠOSO "Vuk Karadžić" održavaju se muzičke radionice u sklopu projekta "Mala moćna muzika" Muzičkog društva "Muzika viva", koji je odobren na konkursu "Trag" Fondacije. U projektu učestvuju učenici ŠOSO "Vuk Karadžić", deca iz Doma za decu i omladinu "M. Antić - Mika" i članovi MD "Muzika viva". Radionice vodi Marita Topić.

Opširnije...
 
Izložba povodom jubileja Štampa
Vesti
petak, 28 mart 2014 21:45
Podesite željenu veličinu slova

U četvrtak, 27.marta 2014. godine, otvarena je izložba povodom 40 godina specijalne edukacije i rehabilitacije u našoj ustanovi.
Kroz dokumenta i fotografije, dostignuća i priznanja, učila i pomoćna nastavna sredstva, velik broj fotografija i dečijih likovnih radova, predstavljen je istorijat naše ustanove. 
Izložba će biti otvorena za posetioce od 28. marta do 4. aprila 2014. godine, u periodu od 8 do 13 sati. Ulaz na izložbu je slobodan.

Opširnije...
 
Onlajn nedelja u našoj školi Štampa
Vesti
petak, 28 mart 2014 17:38
Podesite željenu veličinu slova

Onlajn nedelja je godišnja evropska digitalna kampanja koja uključuje i ohrabruje ljude da koriste nove tehnologije i Internet uz pomoć veština koje im pružaju pristup mnogobrojnim mogućnostima onlajn sveta. Ove godine Onlajn nedelja održava se od 24. do 30. marta širom Evrope. Naša škola se ove godine uključila se u obeležavanje ove kampanje. Ovom prilikom ostvarena je saradnja sa Gradskom bibliotekom „Karlo Bijelici“ iz Sombora.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 Sledeća > Kraj >>

Strana 68 od 71


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma