Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Svetosavska svečanost u našoj školi Štampa
Vesti
utorak, 28 januar 2014 12:21
Podesite željenu veličinu slova

ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" je obeležila školsku slavu - Savindan, u čast Svetog Save, utemeljivača obrazovanja i prvog srpskog arhiepiskopa. Nakon obreda rezanja slavskog kolača i osvećenja slavskog žita, učenici osnovne i srednje škole priredili su lepu i prigodnu svečanost. Za mnogobrojne goste bio je upriličen recital, koji je upotpunjen izvedbom narodnih pesama školske folklorne grupe.

Opširnije...
 
Veselo druženje Štampa
Vesti
utorak, 28 januar 2014 12:14
Podesite željenu veličinu slova

Tokom proteklog vikenda članovi Udruženja građana "Ravangradske ajkule" posetili dom naše škole. Učenici koji su vikend proveli u domu imali su priliku da dožive lepe trenutke uz druženje sa članovima ovog udruženja. Tom prilikom su gosti počastili domaćine  voćem, sokovima i slatkišima.

Opširnije...
 
Donacijom "Hemofarma" opremljene su tri sobe u domu škole Štampa
petak, 16 novembar 2012 19:18

Zahvaljujući fondaciji "Hemofarm" i Razvojnoj agenciji grada Sombora u domu naše škole opremljene su tri sobe. Ova donacija vredna je 200.000,00 dinara. Dotrajali kreveti i zajednički garderoberi zamenjeni su modernim krevetima, ormarima i policama. Sobe su opremljene novom posteljinom, a zidovi soba su okrečeni i ukrašeni detaljima koji doprinose prijatnijem ambijentu. Ovim uredjenjem sobe su dobile bolji i pregledniji raspored, pa kvalitet organizacije prostora doprinosi kvalitetu vremena provedenog u njemu.

Opširnije...
 
Brzo slaganje čaša Štampa
ponedeljak, 12 novembar 2012 17:23

ŠOSO sa domom „Vuk Karadžić“ Vas poziva da, u četvrtak 15. novembra 2012. godine, u prostorijama objekta na Apatinskom putu 29., uz druženje brzo slažete čaše sa nama. Ovaj događaj je deo šire manifestacije "Slažite! - najviše ljudi koji u jednom danu na različitim lokacijama slažu čaše“, koja se organizuje svake godine u novembru s ciljem da se obori Ginisov rekord po broju onih koji se oprobaju u ovoj disciplini. Organizator je Svetska Asocijacija za slaganje čaša (WSSA), koja je oformljena 2001. i od tada se zalaže za promovisanje ovog sporta u svetu. Jedini predstavnik Srbije na ovom događaju je ŠOSO sa domom “Vuk Karadžić”.  Naša zemlja učestvuje po prvi put kao jedna od 28 zemalja (7 u Evropi).

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 71 72 73 74 75 76 77 Sledeća > Kraj >>

Strana 77 od 77


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma