Skip to content

Naslovna
Vuk Karadžić - Aktuelnosti
Sa mamama za 8. mart Štampa
Vesti
petak, 10 mart 2017 13:17
Podesite željenu veličinu slova


Ovog 8.marta u našem vrtiću bilo je mnogo zabavno. Predškolci su zajedno sa svojim vaspitačicama napravili radionicu za mame. Cilj ove radionice je bio osnaživanje majki da kroz partnersko, aktivno učestvuju u izvođenju organizovanih aktivnosti sa svojim mališanima. Poneli smo lepe utiske i dogovorili novu radionicu za Uskrs.

 
Poseta Asocijacije žena Zapadno-Bačkog okruga Štampa
Vesti
nedelja, 05 mart 2017 21:31
Podesite željenu veličinu slova

Asocijacija žena Zapadno-Bačkog okruga posetila je u petak, 03. marta prostorije naše ustanove. Ova poseta je bila upriličena u susret 8. martu međunarodnom danu žena i upotpunjena je sa mnogobrojnim tortama i kolačima koje su naše gošće donele deci.

Svake godine Asocijacija organizuje takmičenje u najlepše napravljenoj torti i prikupljene torte kasnije donose deci koja ih sa uživanjem degustiraju i ocenjuju na neki svoj način. Veliko hvala ženama koje su svojim slatkišima zasladile deci ovaj lep praznik.

Ove godine su i naši učenici dali doprinos ovom događaju tako što su za ovu priliku pripremili likovne radove na temu Osmog marta.Ti radovi bili su izloženi u holu Doma učenika.

Opširnije...
 
Druga sportska nedelja Štampa
Vesti
sreda, 01 mart 2017 00:00
Podesite željenu veličinu slova

U cilju promocije zdravog života i rekreacije naša škola je od 20.02.2017.god. do 24.02.2017.god. realizovala sportsku nedelju, drugu u ovoj školskoj godini.
Realizovanim aktivnostima ostvareni su ciljevi Tima za školski sport kao što su razvoj i praktikovanje zdravog načina života, negovanje i razvoj fizičkih sposobnosti, prevencija nasilja, narkomanije i maloletničke delikvencije.
Kroz aktivnosti ostvareni su i zadaci: razvijanje zdravstveno higijenskih navika,učestvovanje u sportskim aktivnostima bez obzira na nivo sposobnosti,uključivanje devojčica u igru i da radost igre bude ispred rezultata.
Ova sportska nedelja u objektu u Ulici Radoja Domanovića realizovala se u saradnji sa sportskim klubovima iz Sombora koji su se odazvali pozivu da dođu i da našim učenicima približe neke od sportova.
Realizovane aktivnosti bile su obogaćene učešćem odbojkaškog kluba „Elbraco-Technoland“,
košarkaškog kluba „So-koš“ i Femili fajt tima“.
U objektu na Apatinskom putu aktivnosti su realizovane kroz prilagođene poligone spretnosti, igru odbojke balonom i slično.

Opširnije...
 
"Tabita" obradovao učenike Štampa
Vesti
ponedeljak, 27 februar 2017 18:24
Podesite željenu veličinu slova

Socijalno - humanitarnao  udruženje  "Tabita"  isporučilo je 140 paketića za  učenike naše škole. Deca i nastavnici  su veoma zahvalni   ovom udruženju na ukazanom poverenju  i  pruženim poklonima koji su obradovali sve naše učenike.


Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 9 od 66


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma