Skip to content

Naslovna Vesti Obeležena školska slava
Obeležena školska slava Štampa
petak, 02 februar 2018 18:25
Podesite željenu veličinu slova

Učenici i nastavnici ŠOSO sa domom “ Vuk Karadžić “ Sombor svečanom priredbom obeležili su školsku slavu Sveti Sava u prostoru trpezarije ove ustanove, okupivši sadašnje i bivše đake, nastavnike i kolege.Tradicionalna proslava započeta je molitvom i lomljenjem slavskog kolača.

Okupljeni su se tako podsetili Savinog nemerljivog značaja za našu istoriju, kulturu i crkvu.

Kuma slave ovoga puta bila je Tanja Latas, direktorica Somborelektro d.o.o. , koja je ovom prilikom donirala namestaj za jednu učionicu, a kumstvo predela Dragani Šerar, direktorici Progetti d.o.o. Sombor.

IMG_1654.JPGIMG_1625.JPGIMG_1596.jpg

Učenike su prigodnim paketićima, sredstvima za ličnu higijenu i školskim priborom obradovali predstavnice Leo Neoplanta  iz Novog  Sada  izmamivši osmehe na dečija lica.

Na priredbi koja je usledila školski hor je uz instrumentalnu pratnju izveo Himnu Svetom Savi, potom je Školska etno pevačka grupa izvela dve narodne pesme nakon čega je izveden recital, koju su s velikim trudom napravili i osmislili učenici i nastavnici škole. Usledio je koktel za domaćine i goste koje su učenici i nastavnici srednje škole u saradnji sa kuvaricama pripremili.

 


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma