Skip to content

Naslovna Vesti Poseta Nacionalnoj službi za zaposljavanje
Poseta Nacionalnoj službi za zaposljavanje Štampa
utorak, 05 jun 2018 09:17
Podesite željenu veličinu slova

Naši učenici završnih razreda  srednje škole posetili su 16.05.2018. g. somborsku filijalu Nacionalne službe za zapošljavanje u cilju boljeg upoznavanja sa procedurom prijavljivanja na tržište rada nakon završetka školovanja. Ova aktivnost sastavni je deo programa profesionalne orijentacije učenika naše škole.

Kroz polučasovni razgovor učenika sa Gordanom Strilić Stjelja iz NSZ, učenici su dobili praktične i korisne informacije o načinu (potrebnoj dokumentaciji i mestu) prijavljivanja u NSZ i daljim obavezama korisnika. Potom su imali priliku da postavljaju pitanja stručnjaku. Broj upućenih pitanja ukazuje na veliku zainteresovanost učenika za ovu temu. Kroz kratki rezime koji je usledio u vidu ponavljanja bitnog, videlo se da su učenici pomno pratili izlaganje stručnjaka i zapamtili osnovne informacije koje će im biti od pomoći nakon završetka njihovog školovanja.

image1.jpgimage2.jpgimage3.jpg

Na kraju su svi prošli kroz prostorije NSZ kako bi videli gde se nalazi kancelarija savetnika za zapošljavanje, info-pult i oglasna tabla sa aktuelnim konkursima za radna mesta.


 


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma