Skip to content

Naslovna Vesti
Vesti
Poklon i poseta članova ARK "Somaraton" Štampa
ponedeljak, 10 februar 2014 18:59
Podesite željenu veličinu slova

U petak, 07.02.2014. godine, našu školu su posetili članovi Atletskog rekrativnog kluba "Somaraton". Klub je obeležavanje svoje 4. godišnjice postojanja započeo druženjem sa našim učenicima. Ovom prilikom Somaratonci, kako oni vole sebe da nazivaju, su od srca poklonili trenažni bicikl. Druženje je bilo u sportskom duhu, sa puno radosti i osmeha.

Opširnije...
 
Donacija gospodina Mengmenga Štampa
petak, 31 januar 2014 11:46
Podesite željenu veličinu slova

U sredu, 29. januara 2014. godine, Zou Mengmeng sa saradnicima, kao predstavnici trgovinske radnje "Tea" iz Sombora, posetili su našu školu. Razlog njihove posete je donacija robe u vrednosti od 20.400,00 dinara. Ovom prilikom je gospodin Mengmeng, vlasnik radnje, imao priliku da se upozna sa uslovima u kojima škola radi, te je dogovorena dalja saradnja.

 
Svetosavska svečanost u našoj školi Štampa
utorak, 28 januar 2014 12:21
Podesite željenu veličinu slova

ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" je obeležila školsku slavu - Savindan, u čast Svetog Save, utemeljivača obrazovanja i prvog srpskog arhiepiskopa. Nakon obreda rezanja slavskog kolača i osvećenja slavskog žita, učenici osnovne i srednje škole priredili su lepu i prigodnu svečanost. Za mnogobrojne goste bio je upriličen recital, koji je upotpunjen izvedbom narodnih pesama školske folklorne grupe.

Opširnije...
 
Veselo druženje Štampa
utorak, 28 januar 2014 12:14
Podesite željenu veličinu slova

Tokom proteklog vikenda članovi Udruženja građana "Ravangradske ajkule" posetili dom naše škole. Učenici koji su vikend proveli u domu imali su priliku da dožive lepe trenutke uz druženje sa članovima ovog udruženja. Tom prilikom su gosti počastili domaćine  voćem, sokovima i slatkišima.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 51 52 53 54 55 56 Sledeća > Kraj >>

Strana 56 od 56


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma