Skip to content

Naslovna Vesti
Vesti
ONLAJN NEDELJA 2017 Štampa
utorak, 28 mart 2017 09:13
Podesite željenu veličinu slova

Aktivnosti ovogodišnje kampanje biće usmerene na podizanje svesti među građanima o onlajn servisima, bezbednosti na Internetu, kodiranju i IKT veštinama. Takođe, akcenat će biti na promociji digitalnih poslova, podsticanju mladih i nezaposlenih da stiču i unapređuju svoje digitalne veštine.

29. marta u prostorijama školske medijateke   organizovaće se aktivnosti za učenike, nastavnike I  zainteresovane roditelje , a koje će se odnositi na unapređivanje IKT veština , osnova kodiranja I bezbednosti na Internetu.

 
Predavanje Crvenog krsta na Apatinskom putu Štampa
subota, 25 mart 2017 10:29
Podesite željenu veličinu slova

U ponedeljak, 20-og. marta 2017.godine, deci na Apatinskom putu, kao i korisnicima Dnevnog boravka, održano je predavanje na temu prevencija trgovine ljudima. Predavanje je održano od strane Crvenog krsta Sombor prema standardnom planu i programu Crvenog krsta Srbije. Tokom interaktivnog predavanja deci su prikazani i objašnjeni filajeri na temu prevencije trgovine decom - "Čuvaj se ti!", i delovi crtanog filma Pinokio. Cilj ove radionice je bio da se učesnici škole upoznaju sa opasnostima koje im prete na svakom koraku i da se podstakne bezbedno ponašanje kao mera opreza od trgovine ljudima.


Opširnije...
 
Prvi na Opštinskom takmičenju iz Tehničkog Štampa
petak, 24 mart 2017 10:17
Podesite željenu veličinu slova

Na Opštinskom takmičenju iz Tehničkog i informatičkog obrazovanja koje je održano u subotu 18. marta u OŠ "Dositej Obradović" Sombor, učenica 6. razreda Kristina Brančić osvojila je PRVO MESTO-nastavnica Marijana Bugarski. Za Kristininu frizuru se pobrinula Anka iz frizerskog salona "Žika".

Opširnije...
 
Međunarodni dan šuma Štampa
četvrtak, 23 mart 2017 00:00
Podesite željenu veličinu slova

Učenice sedmog razreda osnovne škole "Dositej Obradović" su posetile produženi boravak na Apatinskom putu, 17.marta, i tom prilikom su zajedno kroz kreativnu radionicu, prijatnu atmosferu, i saradnju napravili zajednički rad - pano.

U cilju ukazivanja na značaj očuvanja šuma, kao i na 21. mart - Međunarodni dan šuma, učenici su zajedno napravili pano na temu Međunarodni dan šuma.

Opširnije...
 
8. Mart Štampa
ponedeljak, 20 mart 2017 09:38
Podesite željenu veličinu slova

Đaci prvaci su napravili iznenađenje za svoje mame povodom 8. marta. Zajedno sa mamama su realizovali kreativnu radionicu ''Drvo ljubavi''. Uz prijatnu i veselu atmosferu napravljena su šarena drveća ljubavi kao znak jake, jedinstvene i neraskidive uzajamne ljubavi između deteta i majke.

 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>

Strana 10 od 56


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE


Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove ili postaviti putem forme. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma