Skip to content

Naslovna Aktivnosti Arhiva 2012
2012
Veselo završen kraj školske godine Štampa
ponedeljak, 18 jun 2012 01:00
Podesite željenu veličinu slova

U ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" učenici su sa svojim nastavnicima veselo obeležili kraj školske godine i početak zasluženog letnjeg raspusta. Na lepo upriličenom banketu za završne razrede u nove pohode ispratili smo naše maturante cvećare, mašince i servire i poželeli im puno sreće u daljem životu .

 

Opširnije...
 
Novom Sadu u pohode Štampa
utorak, 05 jun 2012 20:43
Podesite željenu veličinu slova

Učenici i nastavnici osnovne i srednje škole ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" realizovali su u prošli petak izlet u Novi Sad. Tom prilikom učenici su imalu priliku da se prošetaju Zmaj Jovinom ulicom, Dunavskim parkom, da posete Prirodnjački muzej, Novosadski Štrand i Fruškogorski manastir Velika Remeta. Veliku zahvalnost upućujemo Gradskoj upravi Sombor koja je sufinansirala ovaj izlet kao i članovima Školskog odbora na inicijativi.

Opširnije...
 
Poseta "Avramovcima" Štampa
nedelja, 03 jun 2012 16:36
Podesite željenu veličinu slova

Dils projektna  saradnja naše škole i ostalih škola u Somboru se nastavlja. Prošle nedelje bili smo gosti O.Š. "Avram Mrazović" gde smo imali priliku da pogledamo predstavu učenika 2 razreda "Ko se šunja iza žbunja", i da se još jednom uverimo kako dobro uvek pobedjuje sve loše stvari.

 

Opširnije...
 
Na Šarenim vokalima Štampa
utorak, 22 maj 2012 21:18
Podesite željenu veličinu slova

Učenice naše srednje škole u pratnji nastavnice posetile su otvaranje trećeg po redu muzičkog festivala "Šareni vokali" u Somboru. U prepunom pozorištu uživali smo  u predivnim muzičkim interpretacijama mladih učesnika kako iz zemlje tako i iz susednih država.

Opširnije...
 
Igra i pesma na Karnevalu Štampa
ponedeljak, 30 april 2012 21:37
Podesite željenu veličinu slova

U petak 27-mog aprila dečica iz naše ustanove su uzeli učešće na prvom Somborskom Karnevalu. U prostorijama HKUD "Vladimir Nazor" pred svojim vršnjacima iz drugih škola pevali smo i igrali sa puno radosti i detinje sreće. Hvala organizaciji "MOST" i nadamo se da će Karneval postati tradicija grada Sombora.

Opširnije...
 
Završena obuka Štampa
ponedeljak, 30 april 2012 21:33
Podesite željenu veličinu slova

Protekle dve nedelje učenici nižih razreda naše osnovne škole proveli su na bazenu. Svoju obuku plivanja krunisali su polaganjem i dobijanjem diploma o završenoj obuci. Ovom prilikom zahvaljujemo se Sportskom centru "Soko" i instruktorima na svesrdnoj pomoći i podršci i na prelepim trenucima koje su pružili našoj deci.

Opširnije...
 
Uspeh naših sportista Štampa
ponedeljak, 30 april 2012 21:18
Podesite željenu veličinu slova

Protekle nedelje učenici naše škole učestvovali su na Pokrajinskom sportskom takmičenju u atletici i stonom tenisu. Ekipno na takmičenju u Zrenjaninu (atletika) učenici srednje škole osvojili su srebrnu medalju a isto tako su  zablistale i naše devojčice i to u disciplinama na 100 m, kugla i skok u dalj. Sa takmičenja u stonom tenisu održanom u Subotici 25-tog aprila devojke su se vratile sa najsjajnijim odličijem dok su dečaci ekipno zauzeli treće mesto. Odmora nema, posle kratkog predaha kreću pripreme za Republičko takmičenje koje će se održati u Bajinoj Bašti.

Opširnije...
 
Obeležen Dan škole Štampa
subota, 07 april 2012 13:09
Podesite željenu veličinu slova

Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom „Vuk Karadžić“ obeležila je Dan škole. Svečanost je održana u Narodnom pozorištu prošlog četvrtka. Veče ispunjeno smehom, igrom i dečijom pesmom izmamilo je osmeh i poneku suzu svim prisutnim gostima. Ova priredba na neki način je bila i kruna saradnje naše ustanove sa drugim somborskim školama prijateljima iz DILS projekta. Pored naše dece n priredbi su bila deca OŠ „Nikola Vukićević“, OŠ „Avram Mrazović“, OŠ „Ivo Lola Ribar“ i OŠ „Bratstvo-Jedinstvo“. Svima njima kolektiv ŠOSO-a upućuje jedno veliko hvala!

Opširnije...
 
Pevanje sa Garavim sokakom Štampa
četvrtak, 05 april 2012 01:00
Podesite željenu veličinu slova

Omladinci  grnčarsko tkačke radionice naše ustanove nastupili su juče 04.aprila 2012.godine u Narodnom pozorištu Sombor kao gosti  na promociji CD-a našeg sugrađanina Zlatka Ribarića i  grupe Garavi sokak. Bilo je to veče za pamćenje ispunjeno humanošću, lepotom i naravno lepom muzikom koju su nam priredili domaćini. Hvala još jendo domaćinima koji su nas pozvali i time doneli puno osmeha na lice našoj omladini.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 3 od 4


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE

Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma