Skip to content

Naslovna Aktivnosti Arhiva 2012
2012
Lepo druženje sa lutkama Štampa
ponedeljak, 02 april 2012 16:14
Podesite željenu veličinu slova

Na 18 po redu smotri lutkarstva u nastavnim i vannastavnim aktivnostima u subotu 31. marta naša škola je uzela učešće sa predstavom "Naše sunce-naš život" autorke nastavnice Silvije Tot. Organizator takmičenja bila je ŠOSO "Milan Petrović" iz Novog Sada. Istaknućemo da je ova predstava rađena u okviru DILS projekta i da je plod saradnje naše i škole "Ivo Lola Ribar" iz Sombora.

Opširnije...
 
Poseta školi u Beogradu Štampa
četvrtak, 22 mart 2012 12:00
Podesite željenu veličinu slova

U okviru projekta DILS predstavnici naše škole posetili su OŠ "N.H. Dušan Dugalić" u Beogradu. Prilikom ove posete upriličena su predavanja iz oblasti autizma,senzorne sobe,rane intervencije,vannastavnih aktivnosti i primene novih asistivnih tehnologija u nastavi .Ovo je još jedna u nizu studiskih poseta u okviru ovog projekta koje imaju za cilj  razmenu iskustava u radu ustanova poput naše.

Opširnije...
 
Veliko hvala Štampa
utorak, 13 mart 2012 20:54
Podesite željenu veličinu slova

 

ŠOSO sa domom "Vuk Karadžić" upućuje veliko HVALA preduzećima "Vodokanal" i "Energana" iz Sombora kao i Kulturnom centru "Laza Kostić" što su omogućili odlazak naših učenika na veliki scenski spektakl "Snežna kraljica" prošle nedelje.

Opširnije...
 
Inkluzivno obrazovanje - šansa za sve Štampa
nedelja, 11 mart 2012 16:51
Podesite željenu veličinu slova

U petak 09.03. u organiziciji ŠOSO sa Domom „Vuk Karadžić“ i Školske uprave Sombor održana je tribina pod nazivom „Inkluzivno obrazovanje – šansa za sve“. Ovo je jedna u nizu tribina u sklopu DILS projekta u okviru projektnog  ciklusa  „Podizanje kapaciteta škola za obrazovanje učenika sa smetnjama u razvoju u RS,

Opširnije...
 
Slatka poseta Štampa
sreda, 07 mart 2012 11:16
Podesite željenu veličinu slova

Asocijacija žena Zapadno-Bačkog okruga posetila je juče, 06. marta prostorije naše ustanove. Ova poseta je bila upriličena u susret 8. martu međunarodnom danu žena i upotpunjena je sa mnogobrojnim tortama i kolačima koje su naše gošće donele deci.

Opširnije...
 
Lepi trenuci Štampa
ponedeljak, 27 februar 2012 21:47
Podesite željenu veličinu slova

Polako se bliži april mesec u kome naša škola slavi svoj rodjendan. Učenici i nastavnici vredno rade na predstavi koja će biti izvedena na sceni Somborskog Narodnog pozorišta 5. aprila. Kako nam se bliži naš dan treba i da se prisetimo svih onih lepih trenutaka koje smo imali u protekloj godini.

Opširnije...
 
Proslavljena školska slava Štampa
nedelja, 29 januar 2012 15:25
Podesite željenu veličinu slova

Skolska slava Sveti Sava proslavljena je u petak u prostorijama nase skole. Lomljenje Slavskog kolača i osveštanje žita upotpunio je i zajednicki nastup hora nastavnika i učenika naše škole i osnovne i srednje muzičke škole "Petar Konjović" iz Sombora. Prelepe note duhovnih kompozicija plod su saradnje dve škole u okviru DILS projekta. Stihove o Svetom Savi kazivali su učenici naše osnovne i srednje škole.

Opširnije...
 
Čari "Vitlajemske noći" Štampa
petak, 13 januar 2012 15:00
Podesite željenu veličinu slova

U OŠ "Avram Mrazović", u petak 23. decembra, u Svečanoj sali škole prikazana je božićna predstava "Vitlajemska noć". Predstavu su radili učenici drugog razreda  OŠ "Avram Mrazović", njihovi učitelji i veroučiteljica Marina Černuš u saradnji sa decom i nastavnicima naše škole. Predstava je na pravi način dočarala radost i čari Božića, u čemu su uživali učenici, roditelji i nastavnici u prepunoj sali škole.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 4


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE

Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma