Skip to content

Naslovna Aktivnosti Arhiva 2013
2013
Izlet sa drugarima Štampa
utorak, 10 septembar 2013 15:00
Podesite željenu veličinu slova

U kampu Crvenog krsta u Bačkom Monoštoru kod Sombora u subotu, 7. 9. 2013. godine, za učenike naše škole i učenike OŠ "Bratstvo i jedinstvo"  organizovan je jednodnevni izlet. Program izleta je obuhvatao kreativnu radionicu i boravak u prirodi. Ovo je bila prilika da u opuštenoj atmosferi učenici iskažu svoje stvaralačke potencijale.

 

Opširnije...
 
EKO KAMP Štampa
utorak, 03 septembar 2013 13:34
Podesite željenu veličinu slova

U okviru Projekta „Za čistije i zelenije škole u Vojvodini“, kao nagradu za rad na projektu koju je dobila ustanova, trodnevnom seminaru u organizaciji Pokreta gorana Vojvodine, Pokrajinskog sekretarijata za urbanizam ,graditeljstvo i zaštitu životne sredine, nastavnice Radmila Jokić i Mirjana Banić prisustvovale su trodnevnoj obuci (30. 8. - 1. 9. 2013. godine) U Ekološkom kampu radulovački u Sremskim Karlovcima.

Opširnije...
 
"Активан распуст" u Школи Štampa
utorak, 30 jul 2013 18:46
Podesite željenu veličinu slova

У оквиру конкурса „Активан распуст“,  Покрајински секретаријат за спорт и омладину одобрио је нашој установи пројекат „Отворена врата за време летњег распусрта“.
Период реализације пројектних активности је од 29. 07. 2013 – 31. 08. 2013. год. Место реализације  пројекта је Школа за основно и средње образовање са домом „Вук Караџић“.

Opširnije...
 
Dan izazova Štampa
petak, 31 maj 2013 12:36
Podesite željenu veličinu slova

U sredu, 29.05.2013. godine, u našoj školi obeležen Međunarodni Dan izazova - najmasovnije planetarne i sportsko-rekreativne manifestacije. 15- to minutno angažovanje na velikom školskom odmoru realizovano je uz podršku članica Fitnes kluba " Leidi" koje su vežbale sa učenicima osnovne i srednje škole . Cilj ove aktivnosti bio je da se mladima skrene pažnja da fizičko vežbanje ima veliku važnost u očuvanju i unapređivanju zdravlja.

Opširnije...
 
VEŽBAM - jačam telo i razvijam ideju Štampa
utorak, 28 maj 2013 01:00
Podesite željenu veličinu slova

Ministarstvo prosvete , obrazovanja i tehnološkog razvoja, zajedno sa Ministarstvom zdravlja, Ministarstvom omladine i sporta i Sportskim savezom Srbije, podržalo je kampanju " ZDRAVLjE JE KULTURA". Kampanja je zpočeta velikom akcijom " VEŽBAM - jačam telo i razvijam ideju " koja je realizovana i u našoj ustanovi javnim časom fizičke kulture i zdravlja.

Opširnije...
 
Druženje parlamentaraca sa učenicima iz Gimnazije "Veljko Petrović" Sombor Štampa
petak, 24 maj 2013 11:51
Podesite željenu veličinu slova

U utorak, 21.05.2013. godine članovi Učeničkog parlamenta naše škole realizovali su zajedničku radionicu sa učenicima iz Gimnazije "Veljko Petrović" iz Sombora. radionica je sadržala tematiku koja se odnosila na školski život, vršnjačku saradnju i ljudske vrednosti - plemenitost. Učenici Gimnazije pripremili su poklone za naše učenike a druženje je nastavljeno uz muziku, ples i poslastice.

Opširnije...
 
Moja škola - moj klub Štampa
petak, 17 maj 2013 01:00
Podesite željenu veličinu slova

Vođen idejom da se fudbalskim sportom u Srbiji bavi što veći broj dece i omladine, Fudbalski savez Srbije je kreirao projekat pod nazivom "Moja škola - moj klub!" čiju realizaciju podržavaju UEFA, Ministarstvo prosvete, Narodna kancelarija predsednika Republike Srbije i brojni medijski partneri. U Somboru aktivnosti predviđene ovim projektom realizovane su u četvrtak, 16.05.2013. godine u Gradskoj hali " Mostonga".

Opširnije...
 
Izabrana je čuvarškola naše škole Štampa
četvrtak, 09 maj 2013 01:00
Podesite željenu veličinu slova

U sredu, 08. 05. 2013. godine, našu Ustanovu posetio je arhijerejski namesnik namesništva Somborskog SPC, otac Sava Nikolić. Tom prilikom decu je obradovao slatkišima i vaskršnjim jajima. Kako dobrodošlicu učenice školske pevačke grupe izvele su jednu narodnu pesmu iz programa povodom dana škole. Nakon toga je usledilo takmičenje "kucanje uskršnjim jajima". Pobedničko jaje je izabrano za čuvarkuću, odnosno čuvarškolu koje će u našoj školi ostati do narednog Vaskrsa.

Opširnije...
 
Obeležen GIRLS DAY Štampa
ponedeljak, 06 maj 2013 01:20
Podesite željenu veličinu slova

U četvrtak, 25. 4. 2013. godine, učenice naše škole od petog do osmog razreda prisustvovale su praktičnoj nastavi učenika srednje škole koji se obrazuju za zanimanje bravar. Tom prilikom su uzele aktivno učesće u obradi lima zajedno sa ucenicima srednje skole. Cilj ove aktivnosti bio je da se otklone predrasude vezane za tzv. muska i zenska zanimanja.

Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 Sledeća > Kraj >>

Strana 4 od 5


Zakon o osnovama sistema obrazovanja i vaspitanja

ZA SVA PRAVNA PITANJA ZAPOSLENI, UČENICI, RODITELJI I DRUGA ODRASLA LICA MORAJU DA SE OBRATE SEKRETARU ŠKOLE

Resursni centar  "Delo" radi svakoga dana.

Koordinator:
Katarina Salkanović   060/568-32-25


Top

© 2010 ŠOSO Vuk Karadžić Sombor.

joomfile.com
Joomla inotur picma