U četvrtak, 30.septembra 2021.godine, našu školu je posetio  Rade Malbaški, predsednik udruženja pčelara „ Avram Maksimović“ iz Sombora. Razlog  posete je donacija meda našoj školi i Domu učenika „Mika Antić“.

U obe ustanove je donirano po 30kg meda, koji su prikupili somborski pčelari preko  udruženja. Učenici, vaspitači i nastavnici, dočekali su gospodina Radeta u školskoj trpezariji i tom prilikom dobili korisne informacije o važnosti  meda za čovekovo zdravlje i pravilnom načinu korišćenja istog.

Našim učenicima, korisnicima školskog internata, biće obogaćena  ishrana ovom korisnom namirnicom, zahvaljujući  humanim ljudima.Vaspitači Doma učenika „Mika Antić“ su  takođe prisustvovali ovom događaju, a snimljena je i reportaža od strane novinara RT Vojvodine.

29.10. 2021. godine ministar prosvete , nauke i tehnološkog razvoja  Branko Ružić uručio je ugovore o dodeli sredstava, napominjući da je sredstva  ove godine dobilo 11 škola u Republici Srbiji , za koje je ukupno opredeljeno 4 miliona dinara i da će se nastojati da se podrška ovakvim aktivnostima učenika nastavi.