U cilju promocije zdravog života i rekreacije naša škola je od 20.02.2017.god. do 24.02.2017.god. realizovala sportsku nedelju, drugu u ovoj školskoj godini.
Realizovanim aktivnostima ostvareni su ciljevi Tima za školski sport kao što su razvoj i praktikovanje zdravog načina života, negovanje i razvoj fizičkih sposobnosti, prevencija nasilja, narkomanije i maloletničke delikvencije.
Kroz aktivnosti ostvareni su i zadaci: razvijanje zdravstveno higijenskih navika,učestvovanje u sportskim aktivnostima bez obzira na nivo sposobnosti,uključivanje devojčica u igru i da radost igre bude ispred rezultata.
Ova sportska nedelja u objektu u Ulici Radoja Domanovića realizovala se u saradnji sa sportskim klubovima iz Sombora koji su se odazvali pozivu da dođu i da našim učenicima približe neke od sportova.
Realizovane aktivnosti bile su obogaćene učešćem odbojkaškog kluba „Elbraco-Technoland“,
košarkaškog kluba „So-koš“ i Femili fajt tima“.
U objektu na Apatinskom putu aktivnosti su realizovane kroz prilagođene poligone spretnosti, igru odbojke balonom i slično.

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.