Škola za osnovno i srednje obrazovanje sa domom “Vuk Karadžić” realizovala je projekat “Eduko kamp / izlet – igrom do znanja”. Projekat je odobrio Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – Republika Srbija, Autonomna pokrajina Vojvodina.

Osnovni cilj projekta je podsticanje i unapređenje životnih veština: komunikacije, snalaženje u problemskim situacijama, timski rad, prevencija nasilja i drugih oblika rizičnog ponašanja, solidarnost, tolerancija i multikulturalizam kroz edukativne, kreativne i sportsko-rekreativne radionice.

Jednodnevni izlet u Suboticu (Kelebiju i Palić) organizovan je 20. maja 2017. godine. Tom prilikom deca su: upoznala kompleks Ergele na Kelebiji (vozili se fijakerom, posetili Muzej kočija, jahali konje), i životinjski i biljni svet Zoo vrta Palić; usvojila nova saznanja o prirodnim lepotama, istorijskim i kulturnim znamenitostima Severno-bačkog okruga.

Pitajte!

Sva vaša pitanja vezana za osobe sa ometenošću možete poslati na e-mail adresu ustanove. Na pitanja odgovaraju naši stručnjaci, a odgovori će u najkraćem roku biti poslani na vašu e-mail adresu.