Deda Mraz je imao pune ruke posla ove godine u našoj školi, zahvaljujući velikom broju donatora ( preduzeća, organizacija, ustanova i velikog broja učenika osnovnih i srednjih škola).

U ponedeljak, 19. decembra su naši  najmlađi učenici, predškolci  i  učenici od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, dobili paketiće koje je ove godine za sve naše učennike i korisnike Dnevnog boravka obezbedilo  preduzeće “GDi Solutions Beograd”.

 

U utorak, 20. decembra, posetili  su nas učenici Gimnazije “ Veljko Petrović” iz Sombora, koji su doneli našim učenicima slatkiše povodom novogodišnjih praznika. Organizovana je radionica tim povodom i učenici su uživali u druženju sa sjajnim gimnazijalcima. Istog dana su nas posetili članovi neformalne grupe građana “Od srca, malom srcu”, koji su naše najmlađe učenike obradovali paketićima i Deda Mrazom, sa kojim su se učenici lepo družili i fotografisali.

 

U sredu, 21. decembra, učenici koji borave u Domu škole su  zajedno sa svojim vaspitačima pripremili novogodišnju priredbu  za sve učenike, nastavnike,  roditelje i  naravno za Deda Mraza, koji je uz pomoć velikog broja donatora i ove godine usrećio našu decu lepim i raskošnim poklonima ispunjenim ljubavlju.      Još jednom, veliko hvala preduzeću „GDi Solutions Beograd“, hvala preduzećima „Youmart „  iz Sombora, „Sava Home“ iz Sombora, „Vlaškalić D.o.o. Sivac“, „Auto centar- automehaničar Gladić“ iz Sombora, „Agencija Jasmina plus“ iz Sombora, „Vip Group Sombor“,  učenicima osnovnih škola: OŠ“Ivo Lola Ribar „ Sombor, OŠ „Dositej Obradović“ Sombor, OŠ “Bratstvo jedinstvo” Sombor, OŠ „Laza Kostić“ Gakovo, OŠ „Ognjen Prica“ Kolut, OŠ „Moša Pijade“ Bački Breg, OŠ „Branko Radičević“ Stapar, OŠ „22. oktobar“ Bački Monoštor, OŠ „Veljko Vlahović“ Kruščić, OŠ „Branko Radičević“ Odžaci, OŠ „Kosta Stamenković“ Karavukovo i  predškolcma  iz PU „Poletarac“ iz Odžaka.

 

 

Naše učenike je 22. decembra, ponovo posetio Deda Mraz, u objektu škole na Apatinskom putu.  Tom prilikom ugostili smo članove srpskog tima Fondacije Raymond Nicolet Trust: Biljanu Kordić, Ljubicu Bila, Goranu Šipetić i Zorana Kovačića koji su doneli paketiće za naše predškolce i učenike od prvog do čevrtog  razreda i didaktički materijal za školu. U ovoj akciji, učestvovali su  udruzenja i firme: Rotaract Club Beograd, humanitarna organizacija 28. jun Beograd, firma Megaplast, Indjija.

Posetili su nas i članovi Regionalne privredne komore Sombor Dragan Stevanović, koordinator za poljoprivredu, Mihajlo Maćuš, koordinator za industriju i tom prilikom donirali su proizvode firme Jaffa iz Crvenke za decu iz škole i korisnike Dnevnog boravka. Pored navedenih iz Privredne komore, posebnu zahvalnost dugujemo Jovani Vujković, koordinatorki za usluge Regionalne privredne komore Sombor.

Hvala svima, od srca.