U periodu od 16. do 20. maja 2022.godine, u našoj školi je organizovana Sportska nedelja. Cilj nam je da učenicima naše škole kontinuirano obezbeđujemo još više kvalitetno provedenog vremena uz pažljivo osmišljene i prilagođene fizičke aktivnosti.             Osnovci i srednjoškolci su zajedno sa nastavnicima uživali u aktivnostima, a dobrom raspoloženju je posebno doprinelo i lepo vreme.

Prvi dan sportske nedelje naši učenici su proveli u bacanju vorteksa i frizbija, prelazili su poligon spretnosti i družili se.

Drugi dan sportske nedelje, uprkos lošim vremenskim uslovima,  protekao je u sjajnom druženju sa učenicama prvog razreda SMŠ “Dr Ružica Rip” iz Sombora koje su donele našim đacima darove u vidu slatkiša I školskog pribora, prikupljene i od strane njihovih vršnjaka, iz Doma učenika. Igrali smo stoni fudbal, stoni tenis,pikado, plesali I družili se sa novim drugarima. Veliko hvala Sari, Lani i Teodori što su nam svojim prisustvom uveličale još jedan sportski dan.

Treći dan sportske nedelje  protekao je u znaku odbojke – balonima!

Četvrti dan sportske nedelje proveli smo savladavajući poligone, takmičili se u skoku u dalj, radili razne vežbe i na kraju sve začinili muzikom i lepim druženjem.

Petog dana sportske nedelje posetili su nas članovi kluba stonog fudbala “Zanzibar” i odigrali su sa našim učenicima partiju stonog fudbala.